Hoe het begon
'The gram'
Je hebt weinig kans om te denken of te dromen als je hier bent. Je maakt en geeft al je focus aan je handen en hetgeen eruit ontstaat.
Dit gaan we doen
Na een lange rit naar het zuiden – of blijf lekker slapen – word je ontvangen in de Heilige Geest met het geratel van een koffieapparaat op de achtergrond.
Je struint wat rond, bekijkt de omgeving ‘het lijkt hier wel Parijs’ vanaf het mooiste dakterras en krijgt de lekkerste vlaai.
En owee als je het taart noemt, dan ga ik je niet helpen en krijg je geen pleister. Hoe durf je, taart. Tss.
Full-focus mode ON
In een dagdeel maak je kennis met het ambacht, een workshop glas-in-lood:
- Geschiedenis over glas-in-lood – niet te lang, want je komt tenslotte om te maken;
- Oefenen met het snijden en slijpen van glas;
- Ontwerp en kleuren uitkiezen;
- Full-focus mode on: snijden;
- Bourgondische pauze met lekkers en uitleg over het zetten;
- Zetten van het glas in het lood;
- Afwerken en solderen;
- Poetsen-poetsen-poetsen, geloof me, dit doe je beter dan in je eigen badkamer.
Na afloop rol je zo de stad in en ontdek je hoe druk het eigenlijk is in de stad, maar je er niks van had gehoord achter de werkbank.
Kruisherenhotel Maastricht
Ga je voor luxe en wil je de full-experiene? Lunch dan voorafgaand aan je workshop in het 5-sterrendesignhotel Kruisherenhotel Maastricht. In hun restaurant: Spencer’s lunch je in stijl met je team. Je ogen blijven kijken, niet alleen naar hetgeen er op je bord ligt, maar ook de omgeving.
Gun je team en jezelf die uren afschakelen.
Besloten workshops dienen apart geboekt te worden. Samen zoeken we naar een geschikte datum en ik zorg voor de nodige voorpret voor je team.
Ik ontneem je de zorg voor een uniek teamuitje. Bel me, ik beantwoord je vragen en we plannen het in.
Deze keer blink je uit. Zin in!